Sunday, March 20, 2011

Poze cu Copii - Sarut inocent


Stii tu ce inseamna sa fii copil ? Inseamna sa crezi in dragoste, sa crezi in frumusete, sa crezi in credinta.Inseamna sa fii atat de mic incat spiridusii sa ajunga sa-ti sopteasca la ureche, inseamna sa transformi bostanii in calesti si soriceii in telegari, josnicia in noblete si nimicul in orice, caci orice copil poarta o zana nasa in sufletul lui. - Francis Thompson



Saturday, March 19, 2011

Pamantul si Luna


Pentru cei care vor sa-si cumpere pamant pe luna a sosit momentul :) pentru ca astazi luna va fi la cea mai mica distanta de Pamant din ultimii 19 ani.
Totusi multe persoane prefera muntele lui venus.



Luna Patrata

Wednesday, March 9, 2011

Peisaje de Primavara - Peisaje de munte


Primavara este o sarbatoare imensa la care participa toate elementele naturii.
Primavara este pentru suflet un suras al infinitului.
Primavara este un tandru si salbatic mister. - Victor Hugo


Sunday, March 6, 2011

La Multi Ani de 8 Martie !


Privind femeile, sfarsesti a crede in mitul cu supraoamenii in care fiecare din ele valoreaza cat doi barbati.Fie ca toate implinirile frumoase,sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Va doresc un 8 Martie cit mai frumos.

La Multi Ani de 8 Martie !

Friday, March 4, 2011

De 8 Martie pentru Mama


Singura persoana care va avea intotdeauna incredere mine, care va fi intotdeauna langa mine, care ma va iubi intotdeauna este mama mea.Iti multumesc ca ai suportat insuportabilul, ca ai facut ceva din nimic, iti multumesc ca m-ai iubit si m-ai invatat sa iubesc si pe ceilalti, dar mai ales pe tine. La multi ani Mama!


Roger Waters - Mother